Search

شنگھائی رول

Home » Recipes » Urdu Recipes » شنگھائی رول
Shanghai Roll

اجزا

 

  • شرمپ 4 عدد
  • چکن بریسٹ آدھا کپ
  • ہرا پیاز 3کھانے کے چمچ
  • ہرا دھنیا 3کھانے کے چمچ
  • ادرک (سلائس) 1کھانے کے چمچ
  • نمک حسب ذائقہ
  • تل کا تیل 2 قطری
  • رول پٹی حسب ضرورت
  • انڈا (پھینٹا) 1عدد
  • تیل (فرائی) حسب ضرورت

ترکیب

 

  • شرمپ،چکن بریسٹ،ہرا پیاز، ہرا دھنیا، تل کا تیل،نمک اور ادرک کو فوڈ پروسیسر میں ڈال کے پیسٹ بنا لیں۔
  • رول پٹی کے اوپرمکسچر پھیلائیں اور اسے رول کرلیں۔
  • رول کے کھلے کناروں کو انڈے میں ڈپ کرکے تل لگائیں اور چار سے پانچ منٹ فرائی کرلیں۔
  • گاجر کے ساتھ گارنش کرکے سرو کریں۔

 

 

You May Like

Chef Tan Biography

Discover the extraordinary culinary journey of Chef Tan, a renowned chef and culinary innovator. Delve into his life story, from humble beginnings to becoming a culinary sensation. Uncover his secret recipes, culinary techniques, and the inspiration behind his delectable creations. Explore Chef Tan’s passion for flavors, his devotion to using fresh, locally sourced ingredients, and his dedication to bringing joy to every plate. Join us on this mouthwatering adventure as we unravel the remarkable legacy of Chef Tan, a true master of the culinary arts.

Latest Recipes

Top 10

Chefs Biography