Search

بادام کے بسکٹ

Home » Recipes » Urdu Recipes » بادام کے بسکٹ
almond cookies 600x315

اجزا

 

  • مکھن ایک سو پچاس گرام
  • کاسٹر شوگر ایک سو پندرہ گرام
  • انڈے کی زردی ایک عدد
  • آلمنڈ ایسنس اڑھائی ملی لیٹر
  • (بادام ایک سو پندرہ گرام ﴿کُٹے ہوئے
  • میدہ ایک سو پچہتر گرام

ترکیب

 

  • ایک پیالے میں مکھن اور چینی کو اچھی طرح پھنیٹ لیں یہاں تک کہ وہ فلفی ہوجائے۔
  • پھر اس میں انڈے کی زردی، میدہ اور کُٹے ہوئے بادام ڈال کر ملائیں اور ڈو تیار کرلیں۔
  • اب اس ڈو کو بیل کر بارہ انچ لمبا رول بنالیں اور ٹھنڈا ہونے کے لیے آدھا گھنٹہ فریج میں رکھ دیں۔
  • پھر اس کی پیڑ بنائیں اور ایک سو ساٹھ ڈگری سینٹی گریڈ پر بیس منٹ کے لیے بیک کرلیں۔

 

 

You May Like

Chef Margarita Fores Biography (Philippines)

Discover the inspiring journey of Chef Margarita Fores, a renowned culinary master from the Philippines. Immerse yourself in her passion for food, as she expertly blends traditional Filipino flavors with innovative techniques. Explore her award-winning career and culinary achievements that have captivated palates worldwide. Uncover the secrets behind Chef Margarita Fores’ culinary artistry and experience the true essence of Filipino cuisine through her remarkable story. Embark on a gastronomic adventure with Chef Margarita Fores and let her delectable creations tantalize your senses.

1593935822 maxresdefault

Mirchi ka salan by Tarla Dalal

Recipe Link : https://www.tarladalal.com/Mirchi-Ka-Salan-(-Hyderabadi-Style)-268r ——————————————————————- Tarla Dalal’s Social Media Links

Latest Recipes

Top 10

Chefs Biography

Tikka Samosa

تکہ سموسہ

اجزآ چکن بریسٹ دو عدد لیموں کا رس دو کھانے