روسٹڈ بیف پانینی

Home » Recipes » Urdu Recipes » روسٹڈ بیف پانینی
Roasted Beef Panini

اجزا

 

  • (ہنٹر بیف دو کپ (فرائی کیا ہوا
  • تیل دو کھانے کے چمچ
  • :ساس کے لئے
  • مایونیز چار کھانے کے چمچ
  • دہی ایک کھانے کا چمچ
  • نمک ایک چوتھائی چائے کا چمچ
  • کالی مرچ ایک چوتھائی چائے کا چمچ
  • مسٹرڈ پیسٹ آدھا چائے کا چمچ
  • ہری چٹنی ایک کھانے کا چمچ
  • :سبزیوں کے لئے
  • (ٹماٹر دو عدد (سلائس میں کٹے ہوئے
  • (پیاز حسب ضرورت (رنگز میں کٹی ہوئی
  • (شملہ مرچ آدھی (سلائس میں کٹی ہوئی
  • نمک، مرچ ایک ایک چٹکی
  • اوریگانو آدھا چائے کا چمچ
  • پانینی بریڈ ایک عدد
  • (مکھن حسب ضرورت (بریڈ پر لگانے کے لئے
  • (موزریلا چیز حسب ضرورت (سلائس میں کٹی ہوئی
  • (ٹماٹر حسب ضرورت (خشک

ترکیب

 

  • ساس کے لئے: تمام اجزاء کو ایک پیالے میں مکس کرلیں۔
  • سبزیوں کے لئے: تمام سبزیوں کو نمک، مرچ اور اوریگانو کے ساتھ میری نیٹ کرلیں۔
  • پھر سبزیوں کے اوپر دو کھانے کے چمچ تیل ڈال کر گرم اوون میں ایک سو اسی ڈگری سینٹی گریڈ پر بیک کرلیں یہاں تک کہ سبزیاں روسٹ اور خشک ہوجائیں۔
  • اسمبل کرنے کے لئے: مکھن کو پانینی بریڈ پر لگا کر اوپر ساس لگا دیں۔
  • پھر خشک ٹماٹر، روسٹڈ سبزیاں، ہنٹر بیف اور موزریلا چیز ڈال کر اوپر پانینی بریڈ رکھ کر گرل کرلیں۔
  • مزیدار روسٹڈ بیف پانینی تیار ہے۔

 

 

You May Like

Chef Carlo Cracco Biography (Italy)

Discover the incredible journey of Chef Carlo Cracco, an iconic figure in the culinary world. From his early beginnings in Italy to achieving international acclaim, explore the life and accomplishments of this renowned chef. Immerse yourself in his passion for gastronomy, innovative cooking techniques, and dedication to creating unforgettable dining experiences. Learn more about Chef Carlo Cracco’s unique style, influential restaurants, and his role in shaping the Italian culinary scene. Uncover the secrets behind his signature dishes and be inspired by his unwavering pursuit of culinary excellence. Explore the captivating story of Chef Carlo Cracco, a true maestro of Italian cuisine.

Chef Mark Best Biography (Australia)

Discover the extraordinary journey of Chef Mark Best, a culinary icon from Australia. Explore his fascinating life, from humble beginnings to becoming an acclaimed chef and restaurateur. Uncover his innovative approach to gastronomy and his passion for pushing culinary boundaries. Join us as we delve into the captivating story of Chef Mark Best, a true pioneer in the world of Australian cuisine.

Latest Recipes

Top 10

Chefs Biography

pms juice

P.A.M. Juice

Blend pineapple, apples, mint leaves, and lime juice together in a blender until smooth. Add water, if desired, or strain to reach desired consistency.