Easy Tiramisu Cake ٹیرا میسو Recipe

Home » Written Recipes » Recipes » Desserts » Cakes » Easy Tiramisu Cake ٹیرا میسو Recipe
Easy Tiramisu Cake

ٹیرا میسو اجزا ء
انڈے 3 عدد
پک چیز 300گرام
جیلا ٹین 20-15گرام
وہیپ کریم 180گرام
آئسنگ شوگر 1کپ
کوفی 2کھانے کے چمچ
چینی 1/2کپ
پانی 1/2کپ
ٹیرا میسو ترکیب
ایک باؤل میں انڈے کی سفیدی اور زردی کو الگ الگ کر لیں اور سفیدی کو بیٹر سے فوم کر لیں ۔
۔اب اس میں آئسنگ شوگر(1/2 کپ )ڈال کر مکس کر لیں۔
۔اب ایک باؤ ل میں انڈے کی زردی لیں اورا س میں میں آئسنگ شوگر(1/2کپ )ڈال کر مکس کرلیں ۔
۔اب ایک باؤ ل میں پک چیز لیں اور اس میں میلٹ کیا ہوا جیلاٹین ،تیار کی ہوئی انڈے کی سفیدی ڈا ل کر مکس کر لیں ۔
۔اب اس میں وہیپ کر یم اورانڈے کی زردی ڈال کر مکس کرلیں ۔
۔ایک باؤ ل میں پانی لیں اور اس میں چینی ،کوفی ڈال کر مکس کر لیں ۔(کوفی سیرپ تیار ہے )
۔اب ایک مولڈلیں اوراس میں کوکیز (لمبے سادہ بِسکٹ )لگاکر تیار کیا ہوا مکسچرڈال کردو بارہ کوکویز کو تیار شدہ کوفی سیرپ میں ڈپ کرلیں اور تیار شدہ مکسچرڈال کر دو سے تین گھنٹے تک فریزر میں رکھ دیں ۔

۔بنانے کا وقت: 30 منٹ
افراد: چار عدد

You May Like

Latest Recipes

Top 10

Chefs Biography

Olive Pan Fish Recipe in Urdu

Olive Pan Fish Recipe

Ingredients 300 gm fish fillet 1/2 cup green olives 1 egg lightly beaten 1 lemon juice

Italian Cream Soda

Italian Cream Soda Recipe

Fill a tall glass half full with ice. Fill to 2/3 with carbonated water. Pour in watermelon and passion fruit flavored syrups, then float the half-and-half cream on top. Stir when ready to drink.

Panuozzo sandwich 4b19929

Panuozzo Sandwich | The Cook Book

Put the flour in a large bowl, then stir in the yeast and a large pinch of salt. Make a well in the centre, pour in 175ml warm water and the oil and bring together with a wooden spoon to make a soft, fairly wet dough. Turn out onto a lightly floured surface and knead for 5-8 mins until smooth. Divide the dough into four balls and arrange on a floured tray, well spaced apart. Cover with a tea towel and set aside for about 40 mins-1 hr until doubled in size.

Heat the oven to 240C/220C fan/gas 8 and put a baking tray in the oven to heat up. Roll the dough balls out on a floured surface into long baguette sticks about 22-25cm long, place on the hot tray and bake for 10-12 mins until puffed up and golden, then leave to cool. Can be made a few hours ahead of baking.

To assemble, split the bread down one side and neatly layer in the tomato, ham, mozzarella and rocket, if using. Mix the pesto with the olive oil, drizzle over, halve and serve.