Search

چکن بروکٹ اور نیشنل تندوری مصالحہ

Home » Recipes » Urdu Recipes » چکن بروکٹ اور نیشنل تندوری مصالحہ
Chicken Brochette With National Tandoori Masala

اجزا

 

  • چکن بون لیس کیوبز آدھا کپ
  • سرخ مرچ پاؤڈر آدھا چائے کا چمچ
  • ادرک لہسن پیسٹ ایک چائے کا چمچ
  • ہلدی ایک چٹکی
  • سرکہ دو کھانے کے چمچ
  • کیچپ دو کھانے کے چمچ
  • شملہ مرچ ایک عدد (کیوبز میں کاٹ لیں)
  • پیاز ایک عدد (اسکوائز کیوبز میں کاٹ لیں)
  • تیل ایک چوتھائی کپ
  • نیشنل تندوری مصالحہ دو کھانے کے چمچ

ترکیب

  • چکن کیوبز کو سرخ مرچ پاؤڈر، ہلکی، ادرک لہسن پیسٹ، سرکہ، کیچپ اور نیشنل تندوری مصالحہ کے ساتھ میری نیٹ کر لیں۔
  • اسے تیس منٹ تک رکھ دیں۔
  • پیاز اور شملہ مرچ کیوبز کو بھی اس آمیزے میں میری نیٹ کر لیں۔
  • سیخ پر پہلے شملہ مرچ اس کے بعد پیاز اور پھر چکن لگائیں۔
  • پین میں تیل گرم کر کے اس میں دس منٹ تک فرائی کر  لیں یا گرل کر لیں۔

 

 

You May Like

mozzarela

Creepy Mozzarella Eyeballs

Slice tops and bottoms off of mozzarella balls to create a flat base and flat top. Slice off the tops and bottoms off of green olives so they are in 1/4-inch thick disks.

Chef Ali L’artiste Biography (Kenya)

Discover the culinary journey of Chef Ali L’artiste, a renowned culinary genius from Kenya. Uncover his inspiring story, innovative cooking techniques, and passion for blending traditional Kenyan flavors with global influences. Get a taste of his extraordinary creations and learn how Chef Ali L’artiste is redefining the culinary landscape in Kenya. Explore his remarkable culinary achievements and immerse yourself in the world of this culinary maestro. Unleash your taste buds and join Chef Ali L’artiste on a gastronomic adventure like no other.

Latest Recipes

Top 10

Chefs Biography

Tikka Samosa

تکہ سموسہ

اجزآ چکن بریسٹ دو عدد لیموں کا رس دو کھانے