Search

چکن پارچہ رول

Home » Recipes » Urdu Recipes » چکن پارچہ رول
Chicken Parcha Roll

اجزا

 

  • مرغی کے پسندے آدھا کلو
  • (بند گوبھی حسبِ ضرورت (لمبائی میں کاٹ لیں
  • (ہری مرچ حسبِ ضرورت (لمبائی میں کاٹ لیں
  • سویا ساس چار کھانے کے چمچ
  • کالی مرچ پاؤڈر دو کھانے کے چمچ
  • نمک آدھا چائے کا چمچ
  • کارن فلور دو پیالی
  • (ہری پیاز دو عدد (لمبائی میں کاٹ لیں
  • سرکہ چار کھانے کے چمچ
  • سرخ مرچ پاؤڈر ایک چوتھائی چائے کا چمچ
  • چائنیز نمک آدھا چائے کا چمچ
  • کوکنگ آئل چار کپ

ترکیب

 

  • تمام اجزاء (ہری پیاز، بند گوبھی، بڑی ہری مرچ، سویا سوس، سرکہ، کالی مرچ پاؤڈر، سرخ مرچ پاؤڈر، نمک اور چائنیز نمک) مکس کرلیں اور چکن پر رکھ دیں اور پسندوں کو رول کرلیں۔
  • پھر انھیں کارن فلور میں اچھی طرح رول کر لیں اور ایک گھنٹے کے لئے فریج میں رکھ دیں۔
  • کڑاہی میں کوکنگ آئل گرم کریں اور رول فرائی کرلیں۔
  • لائٹ گولڈن ہونے پر نکال لیں۔
  • انتہائی مزیدار چکن پارچہ رول تیار ہیں۔
  • کیچپ کے ساتھ گرم گرم سرو کریں۔

 

 

You May Like

Chef Rodrigo Oliveira Biography (Brazil)

Chef Rodrigo Oliveira: A Culinary Maestro from Brazil. Discover the inspiring journey of Chef Rodrigo Oliveira, renowned for his innovative creations rooted in traditional Brazilian cuisine. From his humble beginnings to owning the acclaimed Mocotó restaurant, delve into the life of this culinary virtuoso who has revolutionized gastronomy with his authentic flavors and unwavering passion. Experience the vibrant tapestry of Brazil through Chef Rodrigo Oliveira’s remarkable culinary expertise and embrace a taste sensation like no other.

Red Sauce Chutney Recipe

Red Sauce Chutney Recipe

Ingredients 2 cups tamarind pulp 1 cup dries plum 1 cup water National 1/2 cup tomato ketchup 1/2 cup sugar

Latest Recipes

Top 10

Chefs Biography

Goat’s cheese & caramelised onion frittata with a lemony green salad

فریٹاٹا

اجزا   تیل ایک کھانے کے چمچ (مشروم ایک کپ