پوٹیٹو گنوچی ٹماٹو ساس کے ساتھ

Home » Recipes » Urdu Recipes » پوٹیٹو گنوچی ٹماٹو ساس کے ساتھ
Potato Gnocchi with Tomato Sauce

اجزا

 

  • (آلو پانچ عدد (باریک کٹے ہوئے
  • انڈے کی زردی ایک عدد
  • پامزان چیز ایک تہائی کپ
  • میدہ آدھا کپ
  • :ٹماٹو ساس کے لئے
  • زیتون کا تیل ایک کھانے کا چمچ
  • (لہسن دو جوئے (کٹے ہوئے
  • (ٹماٹر بارہ عدد (کٹے ہوئے
  • (پارسلے ایک کھانے کا چمچ (تازہ
  • تلسی کے پتے دو کھانے کے چمچ
  • نمک حسب ذائقہ
  • کالی مرچ حسب ذائقہ

ترکیب

 

  • آلوؤں کو ابال کر کچل لیں۔
  • پھر ایک پیالے میں آلوؤں کے ساتھ انڈے کی زردی، پامزان چیز اور میدے کو شامل کرکے اچھی طرح مکس کریں۔
  • اب اس مکسچر کے چار رول بناکر سلائسز میں کاٹیں اور ابال لیں۔
  • ٹماٹو ساس کے لئے: ایک پین میں زیتون کا تیل گرم کرکے اس میں لہسن کو سوتے کریں اور ٹماٹر شامل کرکے تھوڑی دیر پکائیں۔
  • اس کے بعد پارسلے، تلسی کے پتے، نمک اور کالی مرچ چھڑک کر اچھی طرح بھون لیں۔
  • اب اسے پوٹاٹو گنوچی کے ساتھ سرو کریں۔

 

 

You May Like

Latest Recipes

Top 10

Chefs Biography

foodies 2

To Foodies

When someone talks about food, definitely he or she is the foodie in themself. A foodie is someone who is extremely passionate about food. It’s a way of life for them.

a cauliflower wings resize

Cauliflower Wings Recipe

Preheat oven to 230 degrees C. Line two large baking sheets with parchment paper.Make batter and combine flour, milk and garlic powder in a medium bowl.

black bean

Black Bean Salad

Mix lemon juice, salt, black pepper and cut onion and tomato and mix them, Add boil beans in it and serve them.

brownrice

Brown Rice with Vegetables

Cook rice. Once cooked, set aside. In a wok or large fry pan heat the oil and stir fry the onion. After a couple of minutes add the red capsicum and keep stir frying for a few more minutes