کولڈ سینڈوچ کیک

Home » Recipes » Urdu Recipes » کولڈ سینڈوچ کیک
Cold Sandwich Cake

اجزا

 

  • بریڈ حسب ضرورت
  • چکن بوائل ایک کپ
  • دہی ایک کلو
  • بوائل انڈے تین عدد
  • نمک حسب ذائقہ
  • کْٹی کالی مرچ چوتھائی چائے کا چمچ
  • پسی کالی مرچ چوتھائی چائے کا چمچ
  • مایونیز ایک کپ
  • کریم آدھا کپ
  • مکھن آٹھ اونس
  • کیچپ تین کھانے کے چمچ
  • ہری چٹنی تین کھانے کے چمچ
  • کھیرا (سلائس) ایک عدد
  • لیٹس اور ٹماٹر گارنش کیلئے

ترکیب

 

  • دہی کو ململ کے کپڑے میں ڈال کے فریج میں لٹکا دیں کہ پانی نکل جائے۔
  • دہی میں چار کھانے کے چمچ کریم، چوتھائی چائے کا چمچ نمک اور چوتھائی چائے کا چمچ کالی مرچ مکس کریں۔
  • چکن میں نمک، کْٹی کالی مرچ،مایونیز، کریم مکس کرکے کچھ دیر فریج میں رکھ دیں۔
  • بوائل انڈے ہاتھ سے چوپ کرلیں اور ان میں دوکھانے کے چمچ مایونیز ملا دیں۔
  • بریڈ کے کنارے کاٹ لیں۔ بریڈ سلائس کے اوپر مایونیز لگائیں، ہری چٹنی، اس پر بریڈ سلائس،چکن مکسچر،کھیرے کے سلائس، پھر بریڈ سلائس، بوائل انڈے،بریڈ سلائس،کیچپ لگائیں۔
  • اب بریڈ سلائسز کو سب اطراف سے دہی کی چیز سے کور کردیں۔چیز پر لیٹس کے پتے باریک کاٹ کے چاروں اطراف لگا دیں۔ اوپر کھیرے کے سلائس رکھیں اور ٹماٹر کے چھلکے کا پھول بنا کے درمیان میں رکھ دیں۔

 

 

You May Like

Chef Cristina Bowerman Biography (taly)

Discover the extraordinary culinary journey of Chef Cristina Bowerman, an acclaimed Italian chef known for her innovative and boundary-pushing cuisine. Explore her passion for blending traditional Italian flavors with modern techniques, as she captivates taste buds with each carefully crafted dish. Get inspired by Chef Cristina’s relentless pursuit of culinary excellence, as she shares her remarkable story and accomplishments in the world of gastronomy. Indulge in a gastronomic adventure with Chef Cristina Bowerman and experience the artistry of Italian cuisine like never before.

Latest Recipes

Top 10

Chefs Biography

pms juice

P.A.M. Juice

Blend pineapple, apples, mint leaves, and lime juice together in a blender until smooth. Add water, if desired, or strain to reach desired consistency.