Search

چکن بہاری

Home » Recipes » Urdu Recipes » چکن بہاری
Chicken Bihari

اجزا

 

  • (چکن آدھا کلو ﴿ اسٹرپس میں کٹی بون لیس
  • کچا پپیتا تین چائے کے چمچ
  • (لال مرچ ایک چائے کا چمچ ﴿پسی ہوئی
  • ادرک لہسن کا پیسٹ ایک کھانے کا چمچ
  • نیم گرم تیل ایک چوتھائی کپ
  • سفید مرچ آدھا چائے کا چمچ
  • نمک حسبِ ذائقہ

ترکیب

 

  • اسٹرپس میں کٹی بون لیس چکن کو کچا پپیتا، پسی ہوئی لال مرچ، ادرک لہسن کا پیسٹ، نمک، نیم گرم تیل اور سفید مرچ میں اچھی طرح کوٹ کرلیں۔
  • پھر اسکیورز میں لمبا لمبا لگا کر گرم گرم کوئلے پر بار بی کیو کریں۔

 

 

You May Like

10 Best Burgers Places in Rawalpindi

Discover the top 10 burger places in Rawalpindi! From juicy patties to delectable toppings, satisfy your cravings with the best burgers in town. Experience a symphony of flavors and textures at these renowned eateries. Don’t miss out on this ultimate culinary journey through Rawalpindi’s burger scene. Plan your next burger adventure today!

Tamarind Chicken

املی چکن

اجزا   چکن ایک عدد گاجر ایک عدد شملہ مرچ

Latest Recipes

Top 10

Chefs Biography

Tikka Samosa

تکہ سموسہ

اجزآ چکن بریسٹ دو عدد لیموں کا رس دو کھانے