Search

چکن بہاری

Home » Recipes » Urdu Recipes » چکن بہاری
Chicken Bihari

اجزا

 

  • (چکن آدھا کلو ﴿ اسٹرپس میں کٹی بون لیس
  • کچا پپیتا تین چائے کے چمچ
  • (لال مرچ ایک چائے کا چمچ ﴿پسی ہوئی
  • ادرک لہسن کا پیسٹ ایک کھانے کا چمچ
  • نیم گرم تیل ایک چوتھائی کپ
  • سفید مرچ آدھا چائے کا چمچ
  • نمک حسبِ ذائقہ

ترکیب

 

  • اسٹرپس میں کٹی بون لیس چکن کو کچا پپیتا، پسی ہوئی لال مرچ، ادرک لہسن کا پیسٹ، نمک، نیم گرم تیل اور سفید مرچ میں اچھی طرح کوٹ کرلیں۔
  • پھر اسکیورز میں لمبا لمبا لگا کر گرم گرم کوئلے پر بار بی کیو کریں۔

 

 

You May Like

Chef Rob Feenie Biography

Discover the culinary journey of Chef Rob Feenie, an acclaimed chef and pioneer in the world of gastronomy. From his early beginnings to becoming Canada’s first Iron Chef, explore the remarkable story of Chef Feenie’s dedication, innovation, and passion for creating unforgettable culinary experiences. Learn about his renowned restaurants, signature dishes, and the accolades that have earned him international acclaim. Immerse yourself in the extraordinary world of Chef Rob Feenie and his unparalleled contributions to the culinary arts.

Latest Recipes

Top 10

Chefs Biography

Tikka Samosa

تکہ سموسہ

اجزآ چکن بریسٹ دو عدد لیموں کا رس دو کھانے