Search

پرانز ٹیمپورا

Home » Recipes » Urdu Recipes » پرانز ٹیمپورا
Prawns Tempura

اجزا

 

  • پراؤنز 200 گرام
  • میدہ ایک کپ
  • انڈے دو عدد
  • کارن فلور ایک سے دو کھانے کے چمچ
  • نمک، کالی مرچ حسب ذائقہ
  • تیل حسب ضرورت
  • پانی حسب ضرورت
  • سرکہ چوتھاثی کپ
  • براؤن شوگر دو کھانے کے چمچ
  • منک بین نوڈلز حسب ضرورت

ترکیب

 

  • ایک پیالے میں میدہ، کارن فلور، نمک، کالی مرچ، انڈے اور پانی ملا کے نرم آمیزہ بنا لیں۔
  • پراؤنز پر نمک چھڑک کے آدھے پراؤنز کو آمیزہ میں ڈپ کرکے ڈپ فرائی کرلیں۔
  • باقی پراؤنز کو آمیزہ میں ڈپ کرکے منک بین نوڈلز کی ہلکی سی تہ لگا کر ڈیپ فرائی کرلیں۔
  • ایک پین میں سرکہ اور براؤن شوگر سوتے کرکے اسے پیالے میں نکال لیں۔
  • پراؤنز کو اس ساس اور چلی ساس کے ساتھ سرو کریں۔

 

 

You May Like

Chef Fazley Yaakob Biography (Malaysia)

Discover the culinary journey of Chef Fazley Yaakob, Malaysia’s renowned culinary maestro. From his humble beginnings to achieving international recognition, delve into the life of this talented chef. Explore his culinary inspirations, signature dishes, and culinary achievements. Get inspired by Chef Fazley’s passion for gastronomy as you unravel his story and relish in his culinary expertise. Join us on this flavorful adventure with Chef Fazley Yaakob, the epitome of Malaysian culinary excellence.

Latest Recipes

Top 10

Chefs Biography

Tikka Samosa

تکہ سموسہ

اجزآ چکن بریسٹ دو عدد لیموں کا رس دو کھانے